top of page

ONZE WERKMETHODE

Bij Morliterm streven we ernaar om uw renovatie-, verwarmings-, sanitair- en airconditioningprojecten zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we deze pagina gemaakt om u alle stappen uit te leggen die u moet volgen om van onze diensten te profiteren. Wij nodigen u uit om deze stappen te volgen om een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project te ontvangen en te ontdekken hoe wij aan uw behoeften kunnen voldoen. We zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces en we kijken er naar uit om met u samen te werken.

Renovatie Morliterm

ONZE METHODE

Net onder deze tekst vindt u de stappen van onze werkmethode, zodat u beter kunt begrijpen hoe we werken en hoe we aan uw behoeften kunnen voldoen.

Propriétaire d'entreprise

NEEM CONTACT

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe we u kunnen helpen,

Capture d’écran 2023-04-26 à 12.25.14.png

OFFERTE

We bespreken uw project en uw behoeften en sturen u een gratis en gedetailleerde offerte

WERKEN

Als u akkoord gaat met de offerte, begint ons gepassioneerde team aan uw project, waarbij alles wordt gedaan volgens uw wensen en eisen

Capture d’écran 2023-04-26 à 12.06.49.png

KLAAR !

Nadat de service is verleend, zorgen we ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat u precies hebt gekregen wat u van Morliterm verwachtte.

moderne badkamer.jpeg

ONZE GARANTIE

De garantie op de goederen van MORLITERM beperkt zich louter tot de vervanging van alle door MORLITERM op het ogenblik van levering en/of plaatsing gebrekkig bevonden producten, goederen en uitrusting evenwel op voorwaarde dat : 

1) de fabrikant van het geleverde product, goed of uitrusting zelf deze garantie verstrekt,

2) het probleem aan het goed of uitrusting niet te wijten is aan een handeling uitgevoerd door de klant, zijn aangestelde of een derde en

3) het geleverde goed of uitrusting niet werd behandeld, weze door het louter te verwijderen, wijzigen, openen van de verpakking en/of verwijderen, wijzigen, bijvoegen van componenten door de klant, zijn aangestelde of een derde. 

Een gebrekkig product, goed of uitrusting geeft nimmer recht op enige vorm van schadevergoeding in hoofde van de klant. 

bottom of page